torstai 27. helmikuuta 2020

Kevät toi, kevät toi...


Maalarin? Ei tällä kertaa kuitenkaan!

Mulla on jo pitkään ollut suunnitelmissa tehdä keittiöön, sitten joskus, remontti. Jotenkin nuo nykyiset vaaleat keittiönkaapit ei ole koko viiden vuoden aikana napanneet ja muutamia pikku juttuja olenkin niille tehnyt. Mm. siis ottanut parista kaapista ovet pois ns. avohyllyfiiliksen luomiseksi ja yhden kaapiston olen jääkapin edestä siirtänyt kokonaan pois. Jos haluatte nähdä minkälaisista asioista mie tykkään (monista!) mm. keittiön tyylin suhteen, tästä linkistä pääsette tutkailemaan Pinterestin ihmeellisen maailmaan lisäämiäni inspiskuvia :) Miun yleiseen Pinterest-profiiliin pääsee tuolta sivupalkista kun klikkaa maalisutien kuvaa.

Saatte seuraavaksi nautittavaksenne kauniita puhelimella otettuja kuvia noin viiden vuoden takaa, ajalta ennen kuin olimme kerinneet täyttää joka paikkaa tavaralla. Kuten huomaatte, puuhellakin edustaa kauniisti väriä mummokalsari...






Vielä ei olla siinä pisteessä että saataisiin tehtyä tuota keittiön fiksaamista suuremmassa mittakaavassa enemmän oman näköiseen kuntoon, mutta oon aloittamassa ns. pientä tuunausta Siinä vaiheessa kun saan tän homman alkamaan, tuun varmasti toteamaan että se ei ollu kovin pientä mutta ajatus päässä on kovin helpohkon oloinen :D Noille valkoisille seinille,jotka ovat siis iki-ihanaa lasikuitutapettia, ja tätä nykyä näyttävät enemmän repaleisilta, kiitos mummokissan, tulee tapahtumaan ns. ihmeitä.

Seuraavana näkyvät kuvat on lainattu ilmaisesta pixabay-kuvapankista ja kuvatekstit toimivat linkkinä alkuperäiseen kuvaan.

Laminaatin väri

Tilkkutyö


Tarkoituksena on siis laittaa vähintään kissan ulottuvuuden verran laminaattia seinään, estämään suurimmat seinäntuhoamisvimmat. Tämän yläpuolelle on tulossa sitten jotakuinkin tilkkutäkkimäisesti erilaisia tapetinpaloja.Toivotaan, että seuraavaan postaukseen mennessä tämä suunnitelma olisi nytkähtänyt jo toteutusvaihteelle.
Saas nähdä mitä tästäkin tulee!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti